16 juli 2024

Kees Goedhart benoemd als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Kees Goedhart benoemd als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Afgelopen donderdag 4 juli is specialist ouderengeneeskunde Kees Goedhart benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Verenso feliciteert hem met deze benoeming.

Kees was werkzaam als specialist ouderengeneeskunde bij Lelie Zorggroep en ging begin dit jaar met pensioen. Zijn werk heeft invloed gehad op het denken over en werken in de palliatieve zorg in het hele land, mede door de vorming van het netwerk palliatieve zorg en de leerhuizen palliatieve zorg. 

Hij ontving de onderscheiding voor de grote bijdrage die hij leverde aan de maatschappelijke bewustwording rondom palliatieve zorg en de verbinding van samenwerkende partijen hierin. “Daarmee heeft hij werkzaamheden verricht die voor de samenleving van bijzonder grote waarde zijn. Door zijn consistentie bijdrage in de samenwerking met artsen, verpleegkundigen, geestelijk verzorgers, maatschappelijk werkenden en beleidsmedewerkers heeft hij velen geholpen een stap verder te denken en gezamenlijke verantwoordelijkheid te nemen in het door ontwikkelen van palliatieve zorg en de kwaliteit ervan”, meldt de website van gemeente Barendrecht.

Naar nieuwsoverzicht