8 oktober 2024

Deel je ervaringen over visitatie op 2 december en verbeter het toekomstige visitatieproces

Deel je ervaringen over visitatie op 2 december en verbeter het toekomstige visitatieproces

Hoe ervaar je het om deel te nemen aan vakgroepvisitatie? Kom naar de bijeenkomst ‘Gevisiteerden-reis’ en laat je horen!

Met de deelnemende Verenso leden doorlopen we als een klantenreis alle stappen van het vakgroepvisitatieproces en horen we graag van de deelnemers zowel de positieve ervaringen als ontwikkelpunten voor de vakgroepvisitatie. De uitkomsten benut Verenso om de vakgroepvisitaties verder te verbeteren.

Wij zijn op zoek naar een gemêleerde groep van Verenso leden die hun ervaringen over visitatie willen delen. Dus zowel leden die pas één vakgroepvisitatie hebben meegemaakt als leden die het visitatieproces vaker hebben doorlopen, zowel leden die bij een kleine vakgroep werken, als leden die bij een grote vakgroep werken. Leden die zich hebben ingezet als contactpersoon voor een visitatie, leden die de rol van eerste geneeskundige vervullen binnen de vakgroep… etc. Iedereen is van harte uitgenodigd. Doel van de gevisiteerden-reis is zoveel mogelijk informatie verzamelen op basis waarvan Verenso de vakgroepvisitatie verder gaat ontwikkelen.

Praktische informatie

Wanneer: maandag 2 december 2024 van 16.00 – 18.00 uur
Waar: op het kantoor van Verenso te Utrecht. Gebouw ’t Hart, Orteliuslaan 750, 3528 BB Utrecht

Reiskosten worden vergoed en voor iets te eten wordt gezorgd. Deelnemers gaan daarnaast met een kleine attentie naar huis.

Meld je aan via kwaliteit@verenso.nl

 

Naar nieuwsoverzicht