8 oktober 2024

De rol van de specialist ouderengeneeskunde in crisiszorg: Wat zijn jouw inzichten?

De rol van de specialist ouderengeneeskunde in crisiszorg: Wat zijn jouw inzichten?

Mijn naam is Thea Zonneveld-Heil en ik ben aios ouderengeneeskunde. Voor mijn beleidsstage bij Verenso onderzoek ik de rol van specialisten ouderengeneeskunde in crisiszorg en de regionale verschillen in Nederland. Om een compleet beeld te krijgen, zoek ik specialisten ouderengeneeskunde in verschillende regio’s in Nederland die actief zijn in de crisiszorg en hun waardevolle inzichten willen delen.

Ben je lid van Verenso en werk je in de crisiszorg? Dan hoor ik graag jouw ervaringen! Je kunt deelnemen aan een digitaal interview in de periode oktober – november 2024. Ook kun je deelnemen aan de digitale focusgroep op maandag 4 november a.s. van 16:00-17:30u samen met andere specialisten ouderengeneeskunde.

Doe mee en meld je aan via tzonneveld@verenso.nl. Vermeld bij je aanmelding je naam, werkgebied en of je voorkeur hebt voor een individueel interview of liever deelneemt aan de digitale focusgroep.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de specialist ouderengeneeskunde een optimale bijdrage kan leveren aan de crisiszorg in Nederland.

 

Naar nieuwsoverzicht