24 oktober 2024, 16:30 - 18:00

Digitale bijeenkomst: Deskundigheidsmix i.h.k.v. Generiek Kompas

Op 24 oktober organiseren we een digitale bijeenkomst van 16:30 - 18:00 uur over het thema Deskundigheidsmix in het kader van het Generiek Kompas. Het is een belangrijk onderwerp dat alle specialisten ouderengeneeskunde raakt. Er wordt een handreiking ontwikkeld door een aantal partijen die bij het Kompas horen en er wordt nu door de beroepsgroepen input opgehaald bij de eigen achterban. De deskundigheidsmix bestaat uit drie elementen in het Kompas: signalering, bereikbaarheid en samenwerking. 

Graag nodigen we je uit om jouw ervaringen te delen op het gebied van signalering, bereikbaarheid en samenwerking en die samen met andere specialisten ouderengeneeskunde te bespreken. Hoe ervaar jij signalering, bereikbaarheid en samenwerking in de huidige situatie en wat heb je daarin nodig als je kijkt naar de (nabije) toekomst waarin veel gaat veranderen in het zorglandschap door de vergrijzing? Zowel intra- als extramuraal zijn deze thema's van belang. 

Onderwerpen die bij de bijeenkomst centraal staan zijn: hoe houdt je zeggenschap bij taakherschikking; deskundigheidsmix in verschillende contexten: het verpleeghuis, woonzorgsettings, bij mensen thuis en samenwerking in de regio.

Tijdens de bijeenkomst staan we ook stil bij wat het Kompas is en hoe de deskundigheidsmix daarin past. Wil je er vast meer over weten? Lees dan de leeswijzer van het Generiek Kompas voor specialisten ouderengeneeskunde.   

Er zijn vacatiegelden van €175 beschikbaar voor deelnemers aan de bijeenkomst. Meld je snel aan via cdijk@verenso.nl.

 

Naar agendaoverzicht