16 juli 2024

Denk 30 september mee over thema’s onvrijwillige zorg en onbegrepen gedrag

Op maandag 30 september organiseren V&VN en Verenso een bijeenkomst van 13:00 tot 15:30 uur in Utrecht over de thema’s onvrijwillige zorg en onbegrepen gedrag. De focus in de bijeenkomst ligt op wat we samen kunnen met leren en verbeteren op deze thema’s. Er worden voor de bijeenkomst verpleegkundigen, verzorgenden, verpleegkundig specialisten, psychologen, sociaalwerkers en specialisten ouderengeneeskunde uitgenodigd, zowel vanuit de verpleeghuiszorg (intra- en extramuraal) als vanuit de wijkverpleging. Daarmee sluit deze bijeenkomst aan bij de beweging die er in het Generiek Kompas is op multidisciplinair leren en ontwikkelen.

De inbreng die tijdens deze bijeenkomst wordt verzameld, wordt gebruikt voor het verder ontwikkelen van de indicatoren basisveiligheid. Door het gebruik van indicatoren kun je als multidisciplinair team gericht leren op onvrijwillige zorg en onbegrepen gedrag.

Lijkt het je leuk om mee te doen meld je dan aan via dit formulier.

Er zijn vacatiegelden beschikbaar voor het bezoeken van deze bijeenkomst, je kunt €175,- declareren. Geef je snel op, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

We zien je graag 30 september!

Naar nieuwsoverzicht